Sähkökulkuneuvon lisävarusteet

Oletko valmis ottamaan uuden sähköskootterisi matkalle? Ennen ensimmäistä ajelua suosittelemme harkitsemaan tuotteita jotka auttavat sinua saamaan kaiken irti skootteristasi. Perusteista, jotka pitävät sinut turvassa, lisäosiin, jotka tekevät skootteristasi entistä kätevämmän ja ainutlaatuisemman. Tässä opas parhaimpiin varusteisiin.

Kypärä

sähköskootteri kypärä

Vaikka e-skootterilla ajaminen on hauskaa, siihen liittyy omia vaaroja ja riskejä. E-skootterisi kulkee samalla nopeudella kuin pyörä – noin 20km/h – ja siksi on tärkeää, että suojaat itseäsi. Kypärät ovat edenneet pitkälle ja voivat tehdä hyvää työtä suojataksesi päätäsi samalla kun näyttävät myös hyvältä. Meiltä tulet jatkossa löytämään erilaisia hienoja sekä laadukkaita kypäriä.

Lukko

sähköskootteri lukko

Sähköskootterit ovat monen mielessä mielenkiintoisia kulkuneuvoja – estä siis varkaudet kunnollisella lukolla. Lukkoja on erilaisia, suosittelemme vahvaa ja laadukasta lukkoa jossa turvaluokitus vähintään 5. Kunnon ketjulukko on vaikea murtaa ja sillä suojaat skootteriasi pitkäkyntisiltä varkailta. Meiltä saat kohta myös turvallisia ja laadukkaita lukkoja.

Valot

sähköskootteri valo

Jos aiot ajaa e-skootterillasi pimeällä, suosittelemme lisävaloja. Vaikka joissakin e-skoottereissamme on jo sisäänrakennettu ajovalo, se ei ole vakiovaruste kaikissa malleissa. Tarjoamme ajovalot ja takavalot näkyvyyden parantamiseksi pimeällä. Ajovalon lisääminen auttaa sinua näkemään tien ja mahdolliset esteet ja takavalo varmistaa, että olet näkyvissä takaapäin – erityisen hyödyllinen matkustettaessa varhain / myöhään tai huonolla säällä. Jos e-skootterissasi ei ole sisäänrakennettuja valoja, tämä lisä on pakollinen parantamaan turvallisuutta ja auttamaan sinua tuntemaan olosi turvallisemmaksi.

Puhelinpidike

sähköskootteri puhelinpidike

Monet meistä käyttävät puhelinpidikkeitä autoihimme – miksi et käyttäisi yhtä e-skootterissasi? Se vapauttaa kätesi ohjaamiseen, pitää navigointikartat selkeässä näkymässä ja antaa sinun nähdä kuka soittaa. Rollboysilta tulet myös saamaan laadukkaita ja siroja puhelinpidikkeitä kilpailukykyiseen hintaan.