Sähkökulkuneuvon lisävarusteet

Oletko valmis uuden sähköskootterisi kyytiin? Ennen ensimmäistä ajelua voimme suositella tuotteita, joilla saat kaiken irti skootteristasi. Meiltä löydät perusvarusteet turvalliseen ajamiseen, sekä erilaisia lisäosia, joilla teet skootteristasi entistäkin kätevämmän ja juuri sinulle sopivan.

Kypärä

sähköskootteri kypärä

Vaikka e-skootterilla ajaminen on hauskaa, turvallisuus on aina pääasia. E-skootterisi kulkee samalla nopeudella kuin pyörä – noin 20km/h – ja siksi on tärkeää, että suojaat itsesi. Kypärä on perus-lisävaruste, jossa sinun ei tarvitse tinkiä edes tyylikkyydestä. Markkinoilla on erittäin hyvin suunniteltuja, turvallisia kypäriä.

Lukko

sähköskootteri lukko

Sähköskootterit ovat monen mielestä mielenkiintoisia kulkuneuvoja. Estä siis varkaudet kunnollisella lukolla. Suosittelemme vahvaa ja laadukasta lukkoa jonka turvaluokitus on vähintään 5. Ketjulukko on myös hyvä vaihtoehto.

Valot

sähköskootteri valo

Jos aiot ajaa e-skootterillasi pimeällä, suosittelemme lisävaloja. Vaikka joissakin e-skoottereissamme on jo sisäänrakennettu ajovalo, se ei ole vakiovaruste kaikissa malleissa. Tarjoamme ajovalot ja takavalot näkyvyyden parantamiseksi pimeällä. Jos e-skootterissasi ei ole sisäänrakennettuja valoja, tämä lisäosa on turvallisuussyistä pakollinen.

Puhelinpidike

sähköskootteri puhelinpidike

Monet meistä käyttävät puhelinpidikettä autossa – miksi et käyttäisi yhtä e-skootterissasi? Se vapauttaa kätesi ohjaamiseen, pitää navigointikartat selkeässä näkymässä ja antaa sinun nähdä kuka soittaa. Rollboysilta tulet myös saamaan laadukkaita ja siroja puhelinpidikkeitä kilpailukykyiseen hintaan.