Mikä on RollBoys?

Tervetuloa tutustumaan vihreämpään vaihtoehtoon

Keitä me olemme?

Rollboys Oy Ab on suomalainen yritys, joka on erikoistunut sähköisiin kulkuvälineisiin. Ideamme sähkökulkuneuvojen markkinointiin lähti omista käyttökokemuksistamme. Huomasimme kuinka helppoa ja hauskaa on liikkua sähköisillä menopeleillä. Sähköisten kulkuvälineiden käyttö on myös nykyaikaa ja samalla vihreä valinta. Ole sinäkin osa tulevaisuutta ja liiku sähköisesti. Vähennetään päästöjä yhdessä!

Me RollBoys, eli pyörillä liikkuvat kundit, olemme pieni tiimi nuoria sekä vähemmän nuoria miehiä. Tiimissämme on mukana henkilöitä, joilla on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisestä kaupanteosta.

Laatu ja asiakastyytyväisyys on meille kaiken A ja O, valvomme tarkasti laatua ja koitamme kehittää tuotteitamme tiheään tahtiin, joten sinun kokemuksesi olisi aina huippulaadukas asioidessasi kanssamme. Haluamme tarjota turvalliset välineet kulkemiseen ihan jokaiselle! Panostamme aina ystävälliseen ja reiluun suomen- sekä ruotsinkieliseen asiakaspalveluun.

Miksi valita Rollboys?

Hinta ja laatu.

•Tuomme maahan itse meidän valitsemamme tuotteet, jotta pystymme tarjoamaan sinulle kilpailukykyisiä hintoja.

•Tullaamme kaikki kulkuneuvot ettei sinun ei tarvitse miettiä asiaa. Meillä on pieni valikoima tuotteita mihin keskitymme, jotta voimme taata erinomaisen laadun juuri sinulle.

Välitämme sinusta.

•Saat ystävällistä asiakaspalvelua tiimiltämme. Me teemme sen, mitä lupaamme ja pysymme sovitussa •aikataulussa.

•Jos tuotteessa on huomautettavaa, hoidamme reklamaatiot mahdollisimman nopeasti kuntoon.

Mukavuus

•Valitsemme ja tarjoamme myytävät tuotteemme huolellisesti. Tuotteesta riippumatta meillä on aina mahdollisuus tehtaalla räätälöidä ne, jotta ne vastaavat tarpeisiisi.

•Kuuntelemme mielellämme sinun mielipidettäsi.

Tilaaminen RollBoysin kautta

Meillä tilaaminen on helppoa! Valitse vain haluamasi tuote ja paina kohtaa ”Lisää ostoskoriin”. Kun olet lisännyt haluamasi tuotteen tai tuotteet, paina kohtaa ”Siirry kassalle”.

Tarkista tilauksesi huolellisesti ja lisää yhteistietosi sille varattuun kenttään. Muista hyväksyä toimitusehtomme ja tämän jälkeen voit siirtyä maksamaan tilauksesi. Valitse maksutapa ja paina ”Siirry maksamaan tilauksesi” nappulaa. Kun maksu on tehty, muista klikata ”palaa myyjän palveluun”, jolloin ohjaudut takaisin sivullemme ja näet sivulla nyt tilausvahvistuksesi.

Nyt olet jo valmis, kiitos tilauksestasi! Saat myös tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli haluat, voit rekisteröidä meille tilin, jolloin tietosi löytyy helposti ja saat kanta-asiakasetuja.