Mikä on RollBoys?

Tervetuloa tutustumaan vihreämpään vaihtoehtoon

Keitä me olemme?

Rollboys Oy Ab on Suomalainen yritys joka on erikoistunut sähkövempaimiin. Ideamme lähteä myymään sähkökulkuneovoja lähti siitä kun itse käytimme ja kokeilimme kyseisiä tuotteita. Huomasimme kuinka helppoa ja hauskaa on liikkua näillä tuotteilla. Tämä on myös nykyaikaa sekä vihreämpi valinta luonnon kannalta. Ole sinäkin osa tulevaisuutta ja liiku sähköisesti, vähennämme yhdessä päästöjä!

Me RollBoys, eli pyörillä liikkuvat kundit olemme pieni tiimi nuoria sekä vähemmän nuoria miehiä. Älä anna nimen hämätä! Haluamme tarjota kaiken ikäisille ja kaikille sukupuolille tuotteita, sekä naisille että miehille! Meiltä löydät myös jatkossa perheen nuorimmille sopivia tuotteita ja vempaimia.

Meidän tiimissä on mukana henkilöitä kenellä on pitkä yli 20 vuoden kokemus kaupanteosta Kiinassa, meillä on vuosien mittaan kertynyt laaja verkosto toimittajia ja kontakteja manner Kiinassa.

Laatu ja asiakastyytyväisyys on meille kaiken A ja O, valvomme tarkasti laatua ja koitamme kehittää tuotteitamme tiheään tahtiin, joten sinun kokemuksesi olisi aina huippulaadukas asioidessasi kanssamme. Panostamme aina ystävälliseen ja reiluun Suomenkieliseen sekä Ruotsinkieliseen asiakaspalveluun.

Miksi valita Rollboys?

Hinta ja laatu.

Olemme paikalla Kiinassa jotta pysymme ajan tasalla innovatiivisien tuotteiden kanssa. Tuomme maahan itse meidän valitsemat tuotteet jotta pystymme tarjoamaan sinulle kilpailukykyisiä hintoja. Tullaamme kaikki kulkuneuvot ettei sinun ei tarvitse miettiä asiaa. Meillä on pieni valikoima tuotteita mihin keskitymme jotta voimme taata erinomaisen laadun juuri sinulle.

Välitämme sinusta.

Saat ystävällistä asiakaspalvelua tiimiltämme. Me teemme sen mitä lupaamme ja pysymme sovitussa aikataulussa. Todellisuudessa kaikki tekee virheitä ja me vastaamme omistamme sekä pyrimme hoitamaan reklamaatiot mahdollisimman nopeasti kuntoon.

Mukavuus

Valitsemme ja tarjoamme meidän myymämme tuotteet huolellisesti. Tuotteesta riippumatta meillä on aina mahdollisuus tehtaalla räätälöidä ne jotta ne kohtaa tarpeesi. Kuuntelemme mielellään sinun mielipidettäsi ja saat jakaa sinun ajatuksia meille. Tämän voit esimerkiksi tehdä meidän yhteydenottolomakkeen kautta.

Tilaaminen RollBoysin kautta

Meiltä on helppo tilata haluamasi tuote, valitse vain haluamasi tuote ja paina kohtaa ”Lisää ostoskoriin”. Kun olet lisännyt haluamasi tuotteen tai tuotteet painat kohtaa ”Siirry kassalle”

Tarkista tilauksesi huolellisesti ja lisää yhteistietosi sille varattuun kenttään. Muista hyväksyä toimitusehtomme ja tämän jälkeen voit siirtyä maksamaan tilauksesi. Valitse maksutapa ja paina ”Siirry maksamaan tilauksesi” nappulaa. Kun maksu on tehty, muista klikata ”palaa myyjän palveluun” jolloin ohjaudut takaisin sivullemme ja näet sivulla nyt tilausvahvistuksesi.

Nyt olet jo valmis, kiitos tilauksestasi! Saat myös tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli haluat voit rekisteröidä meille tilin jolloin tietosi löytyy helposti ja saat kanta-asiakasetuja.