Mikä on sähköpotkulauta?

Sähköpotkulauta on sähköavusteinen kulkuneuvo.

Sähköpotkulaudat ovat ympäristöystävällisiä ja monipuolisia kulkupelejä lyhyille matkoille. Sähköpotkulaudassa on yleensä ohjaustanko, jolla ajoneuvoa ohjataan. Kuljettaja seisoo potkulaudan päällä ja sähkömoottori kuljettaa yhdistelmää jopa 25 kilometriä tunnissa.

Sähköpotkulauta tekee liikkumisesta helppoa ja hauskaa. Potkulaudalla ajaminen on yhtä helppoa kuin pyöräily, mutta varmasti vauhdikkaampi elämys. Nykyaikaiset sähköpotkulautamme ovat turvallisia ja niitä on helppo ohjata. Lue tästä mitä Yle kirjoittaa sähköpotkulaudoista.

Sähköpotkulaudat ovat nousseet suosioon vuonna 2020 ja Rollboysin myynti-ilmoituksista löytyy monenlaisia sähköpotkulautoja liikennekäyttöön. Tutustu ja löydä omasi!

SUOSITUIMMAT TUOTTEET

Miksi valita sähköpotkulauta?

  • Sähköpotkulaudan sähkömoottori on päästötön ja lähes äänetön.
  • Ajat todella vihreästi useita kymmeniä kilometrejä, yhdellä latauksella.
  • Sähköpotkulaudan ajaminen on hauskaa, helppoa, ja sallittua kaikille. Muistathan kuitenkin että se ei ole leikkikalu.
  • Sähköpotkulaudalla ajaminen on halpaa. Potkulaudasta ei aiheudu polttoainekuluja, vakuutusmaksuja, pysäköintimaksuja eikä katsastusmaksuja.

Miksi valita Rollboys sähköpotkulauta?

Rollboysin sähkopotkulaudat ovat on erittäin vakaita ja helppoja ajettavia. Ajatpa metsätiellä, asfaltilla, hiekalla, soralla, tai mukulakivillä.

Potkulautamme kulkevat noin 25km/h, ja tällä nopeudella kuljet kevyesti muun liikennevirran mukana. Voit ajaa pyörätiellä tai ajoradalla samalla tavalla kuin ajaisit polkupyörällä

Etsi nyt äänettömät ja päästöttömät sähköpotkulaudat jokapäiväiseen käyttöön. Löydät verkkokaupastammae skootterit, sähköpotkulaudat ja niiden tarvikkeet edullisesti ja helposti! Starttaa nyt oma sähköpotkulautasi ja anna kyytiä kesäkaduille.