Takuuehdot

Täältä löydät tietoa takuuehdoistamme

Takuu

Takuu kattaa sähkökulkuneuvon kaikki tehdas- ja materiaaliviat mitkä ilmestyvät puolen vuoden sisällä käyttöönottopäivästä alkaen. Käyttöönottopäivä lasketaan siitä päivästä kun tuote on vastaanotettu. Takuu pätee vain mikäli olet noudattanut laitteen mukana tulevia ohjeita eikä laitetta ole väärinkäytetty. Sinun tulee olla yhteydessä viasta meidän kanssa ennenkun takuuaika on umpeutunut.

Akku sekä sähköön liittyvillä vioilla on kuusi (6) kk takuu, kun rungon takuuaika on 24 kk.

Emme korvaa huolimattomuuden aiheutuneita vikoja eikä myöskään onnettomuudessa tapahtuneita särkymisiä. Esimerkkejä näistä; ajossa rikkoutuneet lokasuojat tai peilit, ohjaustangon kahvat jotka ovat särkyneet tai kuluneet käytössä. Emme myöskään korvaa virtalukkoon katkennutta avainta.

Takuuvaihto-prosessissa kestää normaalisti 1-2 viikkoa riippuen tapauksesta. Takuuaikana vialliset tuotteet pyritään korjaamaan Suomessa toimivassa korjauspisteellä. Tutkimme tuotteen ja ilmoitetut viat. Jos vika ei ole korjattavissa, vaihdetaan tuote uuteen samanlaiseen tai vastaavaan tuotteeseen. Viallinen tuote voidaan hyvittää halutessasi myös lahjakortin muodossa ja tämä lahjakortti on kelvollinen meidän verkkokaupassa. Mikäli reklamoitu tuote on loppunut varastosta ja emme saa kyseistä tuotetta lisää, korvaamaan sen vastaavalla tuotteella. Tällöin olemme aina yhteydessä asiakkaan suuntaan ja sovimme asiasta hänen kanssa.

Toimitamme korjatun tai uuden korvaavan tuotteen maksutta asiakkaalle.

Jos havaitset kuljetusvaurion tuotteessa sinun tulee ilmoittaa tästä meille mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 14 päivän sisällä.

Sähköskoottereissa ja -mopoissa tulee mukana metallinen kehikko, säilytäthän tämän mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen. Pyydämme sinua myös säilyttämään kaikki mukana tulevat asiakirjat.

 

Hinnat ja mahdolliset muutokset

Hintamme ovat kokonaishintoja sisältäen arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutokseen ja varastomuutoksiin. Mikäli huomaat mahdollisia kirjoitusvirheitä tuotekuvauksissa tai tuotekuvissa verkkosivullamme, ilmoitathan tästä ystävällisesti meille.. Pidätämme myös oikeuden tuotteiden loppumisesta varastostamme. Hinnanmuutoksissa ilmoitamme kirjallisesti ostajalle tekemästämme muutoksesta. Kuluttaja-asiakas tai asiakas tulee olemaan vähintään 18 vuotta täyttänyt henkilö.