Kuvaus

Tehokas suorituskyky

Duotts D66 sähköpotkulauta on varustettu viimeisen päälle! Laudasta löytyy kaksi kappaletta 60V 1600W hiiliharjatonta moottoria. Nouset helposti jyrkkiä mäkiä ylös tällä sähköpotkulaudalla. Tämä malli on oiva maastokäyttöön sekä haastaviin olosuhteisiin. Huippunopeus täydellä teholla on yli 65km/h!

Pitkä akunkesto

Laudassa on todella iso 60V 24Ah akku. Täydellä latauksella ajat yli 50km! Tämän ansiosta liikut vaivattomasti paikasta toiseen, etkä tarvitse koko ajan ladata lautaa. Lataus kestää noin 8h. Muista että akkua ei saa ajaa ihan tyhjäksi!

Jämäkkä sekä turvallinen rakenne

D66 mallissa on kevytrakenteinen sekä kestävä alumiinirunko. Laudasta löytyy etu ja takajousitus, sekä kunnon rapakaaret, jotta välttyisit likaantumiselta. Sähköpotkulaudassa on IPX4 vesiluokitus, se suojaa lautaa sateelta ja roiskevedeltä. LAUTA EI SIIS OLE TÄYSIN VESITIIVIS!

Mukava ajokokemus

Jousituksen ansiosta ajat mukavasti myös off-road maastossa. 11 tuumaiset renkaat antavat erittäin hyvän pidon, ja voit myös säätää tangon korkeutta(120-140cm). Satula on myös säädettävissä. (72-82cm). Tämän ansiosta lauta sopii eri pituisille kuskeille.

Toiminnollinen

Helppo säilyttää, saat laudan kätevästi kasaan. Täten se on myös mukava kuljettaa mukanasi. D66 sisältää istuimen, kaksi laturia, työkalusetin sekä käyttöohjeet.

 

 

Tekniset tiedot:

 

Jännite:
60V
Akku:
Litium akku 24Ah
Renkaat:
11″
Runko:
Alumiini
Taitettava malli:
Kyllä
Huippunopeus:
70km/h
Malli: D66
Tyyli:
Premium
Harjaton moottori:
60V 2800W x2
Lataus aika:
noin 8h
Jarrut:
Hydrauliset levyjarrut
Maksimi kuorma:
150kg
Kantavuus:
Yli 60km
Sisältää:
2x laturi (voi ladata samanaikaisesti)